Werken vanuit huis, veilig en anoniem.


Heb je een speciale opleiding nodig? NEE! Moet je eruit zien als een topmodel? NEE! Je hebt niets nodig behalve jezelf, je pc en een webcam. Je gaat gewoon online op ons platform en je kunt beginnen met chatten of je schakelt alleen je telefoon in waar je wilt en wanneer je wilt.

Waar je het wel en niet over wil hebben met de bezoekers van de site, dat bepaal je zelf. Via het chatten kom je er vanzelf achter wat een bezoeker of beller wil en daar kun je dus op inspelen. En als je toch een vraag mocht hebben over het werk dan zit ons support team altijd voor je klaar. Onthoud: jij hebt altijd de controle. Jij bepaalt zelf wat je wel en niet doet!

Anoniem blijven is toch iets wat heel waardevol is, zeker als je gaat werken als webcammodel. Sommige  hebben overdag een baan en werken voor een baas, maar overwegen om webcam model te worden. Webcam model werk kan geheel anoniem. Na het aanmelden als model komen jou gegevens nooit op de website staan, jou gegevens worden ook nooit gedeeld met andere. Wij zijn hier erg serieus in. Als wij niet netjes met jou gegevens omgaan schrijven er geen webcammodellen zich meer in bij ons.

Als je via onze website gebruikt maakt van het inschrijf formulier voor anoniem thuiswerk worden jou gegevens altijd discreet verwerkt. Het is voor niemand mogelijk om jouw gegevens publiekelijk in te zien. Wat er op jou eigen  profiel pagina komt te staan bepaal jij zelf.  Het profiel kan je helemaal zelf vullen met een leuk verhaal over wie jij bent, wat je interesses zijn en je intieme gegevens. Overigens hoef je niet verplicht met je gezicht op de webcam als je dat niet fijn vindt. Veel webcam modellen dragen een bril of masker zodat ze anoniem kunnen werken.

Als webcammodel ben je vrij om te kiezen in welke regio je als webcam performer actief wil zijn. Stel dat je in Amsterdam woont, maar liever niet in deze regio als webcam model zichtbaar wilt zijn. Je kunt dan aangeven om bijvoorbeeld in de regio Utrecht actief te zijn voor webcambezoekers. Op jouw profiel zal dan als woonplaats “Utrecht” komen te staan ipv Amsterdam. De meeste modellen vinden dit geen probleem en blijven actief in hun eigen woonplaats. Wat wel van belang is is bij het aanmelden als webcam model je wel altijd je echte gegevens zult invullen. Dit in verband met administratie en het toesturen van je maandelijkse verdiensten. Deze gegevens zijn voor intern gebruik door het bedrijf. En zal never nooit gedeeld worden.Alle communicatie met jou gaat via email en wordt altijd afgehandeld op discrete wijze. Het geld dat je verdient wordt met een algemene omschrijving overgemaakt op de bankrekening die je hebt